Fysioflexus en AV'56

Een pijntje in de hamsting, achillespees of vragen over het lichaam?

Zoals sommige van jullie weten ben ik iedere dinsdag van 19:45 tot 20:30 beschikbaar op de atletiek baan in het secretariaat hok.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?
Ik kijk naar de klachten die op dat moment aanwezig zijn en zal hiervoor een passend en opmaat advies geven. Soms kan dit zijn dat ik een aantal oefeningen en adviezen mee geef. Het kan ook zo zijn dat ik adviseer om naar een therapeut te gaan, dit kan dan een therapeut van FysioFlexus zijn maar dit kan ook uw eigen therapeut zijn. Er geen verplichtingen en kosten aan het spreekuur verbonden.

Waarom doen we dat?
In mijn werk als fysiotherapeut bij Fysioflexus heb ik verschillende patienten van Av'56 onder behandeling. Hierbij viel me op dat athleten erg lang met klachten rond blijven lopen. Meestal denken ze van ow het gaat wel over, of een pijntje hoort erbij. In sommige gevallen is dit zo in andere niet. Om de drempel laag te houden bieden we daarom een onafhankelijk en objectief advies over of er door getraind kan worden met deze klachten.

Wie ben ik?
Ik ben Nathan Traas, 28 jaar oud en verzot op sport. Zelf ben ik Elite renner bij Middelkamp. Daardoor ben ik nauw verbonden met sport en weet ik wat een atleet er allemaal voor moet doen om op top Nivea te raken en te blijven. Door mijn ervaring met zowel mijn eigen sport en de gevolgde cursussen kan ik in veel gevallen een gepast advies uitbrengen.

Hierbij een aantal korte quote van mensen die bij mij op het spreekuur zijn geweest en wat hun ervaringen hiermee zijn geweest.

Nathan Traas van Fysio Flexus (dat kleine donkere mannetje) staat vrijwel elke dinsdagavond langs de baan bij AV56 . Dat is een gratis service voor onze leden ter preventie van blessures en om ons te adviseren bij (beginnende) klachten. Als je pijntjes of klachten hebt, stap zonder schroom op hem af voor een gratis en vrijblijvend advies. Loop er nooit te lang mee, want dan ben je vaak slechter af. Nathan is zeer deskundig en heeft al menige atleet uit onze geledingen goed kunnen helpen, waaronder ik zelf. Van harte aanbevolen dus. (En ik heb geen aandelen ! ☺).
Acronius Kramer.

Ik kreeg steeds meer pijnklachten tijdens het hardlopen aan mijn enkel. Maar ja; ik ben een beginnende loper... Hoort er misschien wel gewoon bij? Toch maar even binnengelopen bij de fysiotherapeut op de dinsdagavond (wat een service!). De diagnose was snel gesteld en na een periode van intapen, rust en 2 extra consulten ben ik nu weer 'on the run'.
Dank je wel Nathan voor je snelle en deskundige begeleiding!
Farida.

Dus schroom niet om langs te komen ook al denk je misschien het is overbodig, beter een keer teveel komen als een keer te weinig en daardoor het doel van dit jaar mis te lopen.

Tot ziens op de atletiek baan.

Nathan Traas